BOW KONSULT AB

 

 

keittiöhana
päävesijohto
matkapyörteistäjä   

Pyörteistetty vesi   

 

 

Voi paremmin Plus&Minus-energisoituneesta vedestä!

 

 

Merten, järvien ja muiden vesilähteiden vesi toimii ihmiselle elinvoimaa lisäävänä. Hanavesi, jota kuljetetaan pitkiä matkoja putkistoissa, paineen alaisena ja sähköpumppujen kautta, menettää suuren osan alkuperäisistä, positiivisista ominaisuuksistaan.

 

Antamalla veden virrata Plus&Minus-vedenpyörteistäjän läpi voidaan hanavedelle palauttaa sen elinvoimaisia ominaisuuksia. Plus&Minus-vedenpyörteistäjän kehittämää spiraalinmuotoista liikettä voidaan verrata veden liikkeeseen solisevassa purossa. Vedelle annetaan paremmat edellytykset vastaanottaa happea.

 

Kun juo tai kastelee Plus&Minus-pyörteistetyllä vedellä vaikutetaan myönteisesti sekä ihmisen, eläinten, että kasvien solujen elintoimintoihin. Plus&Minus-pyörteistäjässä vedelle annetaan lisäksi vahvistettu kaksinapaisuus (pluspuolipainotteisesti), jolla on myönteinen vaikutus aivojen ja koko kehon energiatasapainoon.

 

Mitä Bertil Petterssonin käyttämä termi "kaksinapaisuus" teknisesti/tieteellisesti tarkoittaa ei (vielä) tiedetä, mutta saavutetut tulokset puhuvuat puolestaan. Joitakin esitutkimuksia on suoritettu ja ne vahvistavat edut tavalliseen veteen verrattuna, mutta syytä tähän ei vielä tiedetä.

 

Bertil Pettersson on keksijä, joka monen vuosikymmenen ajan on auttanut kymmeniätuhansia ihmisiä, joita yleinen terveydenhuolto ei ole voinut parantaa. Hän on kehittänyt Plus&Minus-vedenpyörteistäjän.

 

 

PLUS&MINUS-PYÖRTEISTETTY VESI

suojelee sähkösaastetta vastaan

antaa enemmän happea

irrotta kalkkia; kalkkia vapautuu myös vesijohdoista

vähentää kloorin käytön tarvetta

edistää kasvien fotosynteesiä (yhteyttämistä) viljelyksissä

lisää antioksidanttien tuottoa (Ruotsin maatalousyliopiston mukaan)

vähentää biologisen myrkyn Lipopolysakkaridin (LPS, endotoksiini) määrää (Kristianstadin korkeakoulun mukaan)

suihkussa vähentää iho-oireita ja vähentää kosteusvoiteiden tarvetta

 

 

PLUS&MINUS-PYÖRTEISTETYN (KAKSINAPAISEN) VEDEN JUOMINEN

on Bertil Petterssonin mukaan hyväksi aivopuoliskojen energiatasapainolle. Aivot antavat oikeita signaaleja kehon eri elimille. Useimmilla meistä on liian korkeat energiatasot oikeassa aivopuoliskossa ja liian matalat tasot vasemassa puoliskossa jonka seurauksena kärsimme päänsäryistä, loppuunpalamisesta, sähköyliherkkyydestä, jne.

 

 

Plus&Minus-vedenpyörteistäjä voidaan ruuvata joko suoraan hanaan tai asentaa omakotitalon päävesijohtoon. Matkakäyttöä varten on olemassa kätevä "Plus&Minus-matkapyörteistäjä".

 

Maasäteilyn negatiivisten vaikutusten vähentämiseksi voidaan asettaa Plus&Minus-pyörteistetyllä vedellä täytettyjä pulloja huoneen nurkkiin. Huoneesta tulee tällöin kaksinapainen. Monet sähköyliherkät ihmiset ilmoittavat voivansa taas oleskella huoneessa tämän (ja mahdollisen Plus&Minus-tasoituksen) jälkeen.

Jos kyseessä on voimakkaat säteilykentät tai erittäin herkkä henkilö voidaan tarvita muitakin toimenpiteitä.

 

Plus&Minus-vedenpyörteistäjät eivät poista mahdollisia epäpuhtauksia vedestä, mutta veden saamalla energialla on monta positiivista vaikutusta.

 

Plus&Minus-vedenpyörteistäjiä on vuodesta 1994 asennettu tuhansiin taloihin, uimahalleihin, kouluihin, palvelutaloihin, konttoreihin, jne. Niitä on myös Ruotsin eduskuntatalossa.

 

Plus&Minus-pyörteistettyä vettä on säilytetty vuodesta 1993 ja se on edelleen kristallinkirkasta ja kaksinapaista!

 

Vettä tulee pyörteistää 1, 3, 5... kertaa, siis pariton kertamäärä. Joka toinen (parillinen) pyörteistys poistaa muuten edellisen!

 

             Hem ] Upp ] keittiöhana ] päävesijohto ] matkapyörteistäjä ]

 

                         sidan är uppdaterad 11.08.2008